Bedrijfs- en Familie uitje

Plan je met je bedrijf of familie een onvergetelijk uitje Katwijk? Kom eens lasergamen! Voor de echte actie freaks bieden wij de mogelijkheid om uw bedrijfs- en familie uitje uit te breiden met een etentje in het restaurant.

Per spelronde zul je maximaal zo’n 30 minuten bezig zijn. Dat is inclusief aan het begin van een spel verzamelen, teams samenstellen, instructiefilm bekijken, lasergame pakken aandoen en na de game (ronde) lasergame pakken ophangen, scorekaarten ontvangen en gezamenlijk bespreken.
Een groep van 10 personen of meer heeft de lasergame ruimte exclusief voor zichzelf.
Een groep van minder dan 10 deelnemers kan natuurlijk ook spelen maar kunnen met andere kleine groepen (<10) deelnemers die hebben gereserveerd ingedeeld worden, dat wil zeggen tegelijk spelen als ander team of individueel als solo spelers. We letten er wel op dat de leeftijden van de deelnemers in een spel niet te veel uit elkaar liggen.  

Arrangementen (woe, do, vrij, za, vanaf 10 of 20 personen)

Reserveren van deze arrangementen gaat via restaurant Proeflokaal De BUUREN/Roskam ! Tel. 071-40 30 199 of via reserveren@proeflokaaldebuuren.nl

Samen met restaurant “Proeflokaal DE BUUREN” (www.proeflokaaldebuuren.nl), onderdeel van “De Roskam”, hebben wij woensdag t/m zaterdag heerlijke arrangementen waarbij het lasergamen in combinatie met het eten en drinken een waar feestje wordt.Dit leuke restaurant ligt om de hoek bij de Lasergame locatie. Ook hier is het gratis parkeren.
Alle arrangementen starten op de locatie van Lasergame Sports Katwijk.
Bij aankomst bieden wij u koffie en thee aan. U speelt 2 rondes lasergamen.
Tussen de 2 rondes, tijdens het bespreken van de scores, krijgt u een drankje aangeboden (flesje water of frisdrank 250cl).
Na afloop van het lasergamen kunt u dan heerlijk gaan eten en drinken (tap vergunning!) in restaurant “Proeflokaal De Buuren”.
U kunt gaan genieten van diverse soorten bourgondische buffetten. Al dan niet in combinatie met een drankenarrangement. Alle dranken zijn ook los te bestellen. Wij bieden de volgende arrangementen: 

Minder dan 10 of 20 personen voor een arrangement ? dan eerst overleg !!

Wil je geen arrangement, dat kan ook…

Je kunt het aantal games kiezen dat je wilt spelen, een hapje eten in onze eigen eetgelegenheid en iets drinken.

Vanwege het sportieve karakter van het spel en de mogelijke gevaren die kunnen ontstaan bij alcoholgebruik tijdens het spel, schenken wij zelf geen alcohol op onze locatie. Het spel vereist je volledige aandacht en concentratie. Natuurlijk zijn alcohol vrije alternatieven voorhanden.

Prijzen:

1 spel lasergamen:
€ 8,- per deelnemer

Ieder aansluitend volgend spel:
€ 6,- per deelnemer

SPECIAL DEAL 1:  3x  lasergamen
€ 18,- per deelnemer

SPECIAL DEAL 2:  4x  lasergamen
€ 20,- per deelnemer

Onze eigen locatie biedt de volgende eet- en drinkmogelijkheden: